ČPM – Cena Bystřice, MČR U13

Mistrovství České republiky v kategorii U13 se odehrálo tradičně v Moravskoslezském kraji, v Bystřici. A tradičně bylo krásné počasí (ano, rok 2014 a 3cm sněhu si někteří pamatujeme, ale to už je dávno pryč). A tradičně se dařilo našim, dukláckým, barvám.

Můžeme gratulovat Karolíně Chlaňové k zisku titulu Mistryně ČR. A můžeme jí gratulovat také k zisku titulu v kategorii družstev, protože spolu s Kateřinou Hartmanovou, 3. v individuálním závodě, nechaly všechny soupeřky daleko za sebou. Bronzové pak bylo družstvo TJ Dukla Praha 2, ve složení Josková Anna, Klinerová Emma. A ještě do třetice bronz přidal Kryštof Sedlmeier, kterého musí mrzet ulitý start v plavecké části závodu. Stříbro, o které tak přišel, získal spolu Dimitrijem Živkovskim v soutěži družstev.  Celkem 15ti našimi individuálními medailovými úspěchy se můžete pokochat při pohledu na výsledkovou listinu ZDE.

Nepřehlédněte ještě jeden pozoruhodný jev – v šermířské části soutěže se utkalo 17 dívek!

Těšíme se již za týden do Hořovic, kde se uskuteční další kolo Českého poháru mládeže, Memoriálu Karla Bártů, tentokrát jako MČR U11. Propozice najdete TADY.